Релаксиращ масаж на гръб с подбрани етерични масла от жасмин, евкалипт и алое в Студио МАНИЯ

УСЛОВИЯ

Описание:

Използваните за масажа масла с различни натурални екстракти имат многостранен хармонизиращ ефект върху тялото на масажирания човек. Те подобряват емоционалното състояние, тонизират, свалят стреса и променят настроението, изчистват енергийни блокажи и регенерират тонуса на цялото тяло.

Изберете аромата на масажното масло и се насладете на пълен релакс и презареждане!

Доверете се на професионалистите в Студио Мания!

И не забравяйте - масажът е здраве, а здравето е приоритет!


Офертата включва:

 • Релаксиращ масаж на гръб с подбрани етерични масла: алое, цитрус, лимон, мащерка, евкалипт, жасмин и други
 • Продължителност на масажа: 25 минути
 • Процедурата се извършва от опитен кинезитерапевт

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Необходимo е предварително да запишете час на тел. 0887 85 43 12
 • Работно време: Понеделник - Събота: 10:00 - 19:00 часа
 • При записан и неотменен час ваучерът се счита за използван. при закъснение повече от 15 минути ваучерът също се сита за използван
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg
 • Ваучерът е валиден до 30.11.2016 г.

Процедурата включва:

Релаксиращ масаж на гръб с подбрани етерични масла.

Маслата, с които се извършва процедурата се избират, според предпочитанията на клиента от следните: лимон, жасмин, палма роза, евкалипт, цитросови масла, сладка майорана, мащерка, масло от лаврово дърво, съчетани са с аромотерапия за подсилване на релакса.

Процедурата се извършва от рехабилитатор с дългогодишен опит в областта на масажните терапии.

Повече за масажа:

Едни автори смятат, че думата “масаж” произлиза от санкритската и гръцка дума “массо”- мачкам с ръце, други от латинското “масса”- прилепване на пръстите, трети от арабското “масс”- леко натискам, или от древноеврейското “машаш”, преведено като опипвам. 

Благодарение и на техниките, и на екстрактите от етеричните масла, масажът има силно тонизиращо действие и зареждане на тялото с нови сили чрез премахване от натрупаните през работната седмица стрес, умора и пренатоварващи емоции.

Класическият масаж най-общо представлява отпускане на мускулите и премахване на напрежението чрез механично третиране на телесната повърхност посредством специални техники и похвати на масажиста. Физиологичното действие на масажа се състои в три основни въздействия:

* Механично действие – разтягане на кожата, изтласкване на тъканните течности към съдовете, както и придвижване на лимфата и венозната кръв от периферията към сърцето.

* Рефлекторно действие – чрез масажа се дразнят определени тъкани, чрез което се изпращат импулси към нервната система. Благодарение на това се получава рефлекторен отговор и съответно физиологическо действие – зачервяването и затоплянето на кожата е признак за рефлекторна реакция.

* Хуморално действие – масажното дразнене благоприятства за образуването на някои биологични активни вещества в кожата и тъканите, които имат изразен физиологичен ефект.

Най-важното действие е рефлекторното, защото подобрява кравообращението, засилва се обменния процес, тонизират се тъканите и благодарение на това се получава успокояващ и обезболяващ ефект.  В кожата и подкожната тъкан масажът активизира мастните и потните жлези и спомага за по-бързото изгаряне на подкожните мазнини. Благодарение на това се забавя стареенето на кожата и тя става по-мека, еластична и гладка.

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на масажирания – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна, се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на различни видове заболявания, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – подобрява храненето на тъканите и благодарение на това се ускорява оздравителния процес, повишават се защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни, инфекциозни и други фактори.

* * *

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

-54% 15.00 лв. 6.90 лв.

За Студио МАНИЯ:

 • Студио МАНИЯ
 • София, ул. Гургулят 8 (зад Френската езикова гимназия)
 • Няма телефон за връзка...
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти