Активни оферти на Запрянов Травел ЕООД (1/)

Румъния 15.06 - 17.06, 3 дни, 2 нощувки със закуски! Ще видите забележителностите на Букурещ, Синая, Бран, Брашов - за 117лв на човек вместо 195лв от "Запрянов травел"

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Предлагаме Ви изключително добра възможност да посетите и разгледате най-красивите и атрактивни места в Румъния само за три дни - 15.06 до 17.06. Това е една чудесна възможност да научите повече за богатата културна история на Букурещ, Синая, Бран и Брашов на изключително изгодна цена.

Цената включва:                                                        

- Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз по маршрута в обявената програма.

- 2 нощувки със закуски в двойна стая в 2/3* хотел в Синая

- Здравната застраховка-“Пътуване в чужбина” на ЗК Interamerican – с лимит на отговорност 2000 евро

- Екскурзоводско обслужване по маршрута

- Водач от фирмата 

Цената не включва:                                                         

-екскурзията до Бран и Брашов-15 евро

-панорамна обиколка на Букурещ-10 евро

-входните такси на посещаваните обекти- около 50 леи

-разходи от личен характерпосещение на местен ресторант-18 евро

-вечеря в ресторанта на хотела-7 евро


Условия:

 • Ваучерът е валиден от 30.03 до 30.04.2012 г. за сключване на договор в офиса на "Запрянов травел"
 • Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи - 5 дни преди датата на отпътуване
 • При неосъществяване на екскурзията заплатените суми ще бъдат възстановени.
 • Деца под 18г., пътуващи без родители или с един родител трябва да представят копие и оригинал на нотариално заверена декларация-съгласие за пътуване от родителиите
 • Всички общи условия на Травел Дийлс ООД

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Срещу първия вид ваучер получавате: 2 нощувки със закуски в двойна стая в 2/3* хотел в Синая за възрастни и деца над 11.99 г. на цена 117 лв вместо 195 лв
 • Срещу втория вид ваучер получавате: транспорт с автобус, 2 нощувки със закуски в двойна стая в 2/3* хотел в Синая за деца до 11.99 г. на цена 105 лв. вместо 195 лв
 • Здравната застраховка - “Пътуване в чужбина” на ЗК Interamerican – с лимит на отговорност 2000 евро
 • Водач от фирмата и Екскурзоводско обслужване по маршрута
 • Дата на отпътуване: 15.06.2012 г, София, 06.00ч, храм-паметник "Св. Ал. Невски"

Програма:

І Ден – Отпътуване в 06.00 часа от храм-паметник „Св. Ал. Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ, транзитно преминаване през града в посока величествените Карпати и нейната „перла” – курорта Синая. Посещение на Двореца “Пелеш”- строен в периода 1873-1883 година като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Настаняване в хотел 2/3* (вариант за настаняване е хотел Булевард или друг хотел от подобен клас). Свободно време. Нощувка.

II Ден – Закуска. Свободно време или по желание(срещу допълнително заплащане )екскурзия до Бран и Брашов. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време в района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането - град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Прибиране в хотела. Свободно време. Вечерта по желание посещение на местен ресторант, с вечеря по меню, състоящо се от традиционни ястия. Нощувка.

ІIІ Ден – Закуска. Отпътуване за Букурещ град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж). Свободно време или по желание(срещу допълнително заплащане )панорамна обиколка на града. Разглеждат се: Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Посещение на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

Общи данни за паспортен и визов режим: лична карта/ задграничен паспорт с 6 – месечна валидност към датата на отпътуване; няма визови, санитарни и медицински изисквания за посещаваните по маршрута страни.

Важно! От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.

Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 

 • 5
  Възможно ли е да се организира тръгване от Пловдив? Има 6-7 желаещи...най-вероятно ще станем и повече ако се тръгва от Пловдив :)
 • Deals.bg
  Тръгването е от гр.София, гр. Плевен и гр. Русе. Към момента няма планирано тръгване от гр. Пловдив.
 • 4
  Има ли тръгване от Русе и на каква цена?
 • Deals.bg
  Здравейте, възможно е тръгване от гр. Русе, но цената се запазва, тъй като офертата е промоционална.
 • 3
  каква е цената за дете - 7г? Благодаря!
 • Deals.bg
  За деца до 11.99 г. купувате ваучер на цена 105 лв. вместо 195 лв
 • 2
  Каква е цената на екскерзията за двама възрастни с едно дете на 3 години и 5 месеца? Има ли възможност за тръгване от Пловдив? Какви такси се заплащат за детето за допълнителните екскурзии и посещения?
 • Deals.bg
  За за двама възрастни с едно дете на 3 години и 5 месеца купувате 2 ваучера 117 лв вместо 195 лв и 1 ваучер на цена 105 лв. вместо 195 лв. За таксите, моля позвънете на телефоните на Запрянов Травел.
 • 1
  Hе предлагате ли тръгване от Варна.Има 4 ма желаещи
 • Deals.bg
  Тръгването е от гр.София, гр. Плевен и гр. Русе. Към момента не сме планирали тръгване от гр. Варна.
-40% 195.00 лв. 117.00 лв.

За Запрянов Травел ЕООД:

Подобни оферти