Каним Ви на концерт за цигулка, виола и оркестър на Софийска филхармония с диригент Максим Ешкенази, на 01.04. от 19ч. в Зала България!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

Концертен цикъл „Сцена“

Концерт за цигулка, виола и оркестър

Едвард Григ – Сюита „Пер Гинт”
Макс Брух – Концерт за цигулка, виола и орксетър
Пьотр Илич Чайковски – увертюра-фантазия "Ромео и Жулиета"
Панчо Владигеров – Сюита „Сънна игра”

Диригент: МАКСИМ ЕШКЕНАЗИ
Солисти: ЛИЗ БЕРТО, виола, АНГЕЛИНА АБАДЖИЕВА, цигулка

Северното сияние „огрява“ тази програма, представяща прочутата музикална интерпретация на пиесата на Ибсен (Пер Гинт) и скандинавските „сънища“ на Панчо Владигеров, а Концертът за цигулка, виола и орксетър на Брух е рядко срещан акцент в българския музикален афиш.

Пътешествие из най-красивите мечти на човечеството, претворени в литература и музика!


Офертата включва:

 • 1 билет на място по избор, за концерт а цигулка, виола и оркестър, от цикъла „Сцени и маски“, под диригенството на Максим Ешкенази - на 01.04, от 19ч, зала България.
 • Местата са на партер - ценова зона 20лв (14 ред в средата) и ценова зона 15лв (14 и 18 ред).
 • Задължително е да имате отпечатан ваучер за касата на залата.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден до 01.04., до 18.30ч., след това става невалиден.
 • Ваучерът не е билет, срещу 1 ваучер ще получите 1 билет на касата на Концертен комплекс “България”, ул. “Аксаков” № 1.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички общи условия на Deals.bg.

Лиз Берто е звезда със стремителна кариера. Носител на множество награди и солист на престижни оркестри на няколко континента под палката на големи диригенти като Емануел Кривин и Марк Минковски. Експресивно, силно сценично присъствие. Свири на специално изработена за нея виола.

Ангелина Абаджиева е лауреат на един от най-престижните цигулкови конкурси “Н. Паганини”, Генуа. Тя е концертмайстор на Симфоничния оркестър на немското Национално радио в Кьолн. Редица нейни записи са в златния фонд на Българското радио и телевизия.

Максим Ешкенази живее и работи в Лос Анжелис и отдава голяма част от енергията си на работата с млади музиканти. Той е музикален директор и диригент на Камерния оркестър, Музикален директор и диригент на Симфоничния оркестър на училището за сценични изкуства Колбърн, както и асистент диригент на Оркестъра на Консерваторията Колбърн.

Максим Ешкенази е също Музикален директор и диригент на Младежкия симфоничен оркестър на Бейкърсфийлд, с който през 2011 година осъществява изключително успешно турне в Южна Корея, както и на Irvine Classical Players Orchestra & Seraphim Symphony, с който през 2012 година осъществява концертно турне във Великобритания- в Лондон, Единбург, Бристол и Оксфорд. Гост – диригент на Уест Симфони, гост - диригент на Симфоничния оркестър на Хънтсвил, Алабама и Сибелиус оркестър. Виртуозен диригент и цигулар, Максим непрекъснато пътува, изнасяйки концерти в цял свят.

Специално за концертите от сезон 2015/2016 той се връща в България за да дирижира оркестъра на Софийска Филхармония.

Важно! От актуалната промоция можете да се възползвате САМО чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява. 

 • 1
  Юлияна Александрова от 01.04.2016 г. 15:30

  Не е въведен коментар.

-33% 15.00 лв. 10.00 лв.

За Софийска Филхармония:

 • Софийска Филхармония
 • Концертен комплекс "България", ул."Аксаков" №1, София
 • тел. 987 76 56 (билетна каса)
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти