Тайчи базово ниво – уикенд семинар 19 - 20 март 2016 г. от Домашен център!

УСЛОВИЯ

Описание:

Да направим първата крачка заедно!
Бъдете с нас - Домашен център!


Офертата включва:

 • Тайчи базово ниво – уикенд семинар 19 - 20 март 2016 г.
 • Цената включва и безплатна неограничена консумация на пречистена и структурирана вода, както и на чай.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден за дати 19 - 20 март 2016 г.
 • След закупуване на ваучер е необходимо да се запишете за участие като изпратите две имена, актуален телефон и имейл на domashencentar@gmail.bg или на лично съобщение във Facebook.
 • ДОМАШЕН ЦЕНТЪР - София, бул. „Александър Малинов” 51 в сградата на Метро Сити, етаж -1 /минус 1 – с ескалатора надолу и вдясно/ /метростанция „Александър Малинов”, изход от към Филип Аврамов /посока на влакчето /.
 • При неявяване, ваучерът се анулира и сумата по него не се възстановява.
 • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер при посещение.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
 • Всички условия на Deals.bg.

Искате ли да:
да сте здрави и щастливи едновременно;
да сте по-спокойни и уравновесени;
да се чувствате добре в кожата си;
да влезете във форма трайно, без да сваляте и качвате килограми;
да развивате и балансирате енергийния и духовния си потенциал;
да се подмладявате с всеки ден.

Можем да изброяваме дълго ползите от практикуването на тайчи, но по-добре се уверете сами. Каним Ви да намерите своето енергийно тайчи вдъхновение...
Тайчи е състояние на динамична форма на медитация. Много хора го възприемат и практикуват поради изключителния здравословен ефект, а този ефект е научно доказан. Тайчи развива и балансира различните видове енергии в човешкото тяло. Балансират се жизнените процеси в тялото – напълно се премахва стресът, нормализира се телесното тегло, кръвообращението, регулира се кръвното налягане, дишането, опорно-двигателният апарат се стабилизира, подобрява се сексуалната енергия, укрепва се имунната система, подобрява се функцията на мозъка, обмяната на веществата се нормализира, а като крайна фаза се забавя и дори спира, от където следва и самото подмладяване на човешкия организъм.

Кога: 19-20 март 2016 г. от 10.00 ч. до 15.30 ч.

Къде: ДОМАШЕН ЦЕНТЪР - София, бул. „Александър Малинов” 51 в сградата на Метро Сити, етаж -1 /минус 1 – с ескалатора надолу и вдясно/
/метростанция „Александър Малинов”, изход от към Филип Аврамов /посока на влакчето/. 
За повече информация: Гери – 0877223331; Крис – 0897727171.

Водещ: Силви Велев
Той е роден в годината на Змията 1965. С бойни изкуства се занимава от 1981 г. Преподавател е по тайдзи /тайчи/, сертифициран инструктор от Световната ян стил асоциация по тайчичуан. Преподава и цигун. Изучава китайски език. Преподава китайска калиграфия и живопис. Следва китайската традиция в тайдзицюен, цигун, китайски език, калиграфия и живопис. През 2001 г. създава тайдзи академия „Небесен дракон”, където се провеждат курсове и семинари в тези направления. Ръководи се от китайската сентенция: „По-добре да видиш едно нещо от 10 000 ъгъла, отколкото 10 000 неща от един ъгъл.”

*****

Бойното изкуство тайчи
Като бойно изкуство тайчи е едно от най-ефективните и е на върха на пирамидата сред бойните изкуства в Китай, където всички тайчи майстори са възприемани с уважение и респект. Движенията са бавни и без напрежение. Изградени са на принципите на Ин и Ян. Полярностите водещи в практиката от покоя на едната Ин до невероятната бързина и експлозия в другата Ян. Тук съвършенството зависи не от физическата сила и грубото външно усилие, а от вътрешното съзнание и мисъл. Ето защо тайчи е наричано и вътрешно бойно изкуство.

 ****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

-54% 120.00 лв. 55.00 лв.

За Домашен център:

 • Домашен център
 • София, бул. „Александър Малинов” 51
 • 0877 223331
 • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти