Зарадвайте детето с торта "Мики Маус" или с фотоснимка на любим приказен герой от Сладкарница "Орхидея"

УСЛОВИЯ

Описание:

Зарадвайте Вашето дете със страхотна торта със снимка на любимите му анимационни герои!

Бъдете Мама и Татко мечта! Радостта няма цена - но прекрасното на днешната оферта е, че Торта "Мики Маус" е не само красива и вкусна, а и достъпна за всеки семеен бюджет!

Направете празника цветен - доверете се на сладките изкушения на Сладкарница "Орхидея"!

Вижте как майсторът на "Орхидея" - Валентин Пелев приготвя вкусни сладкиши:


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер предплащате Детска торта с фотодекорация (фото снимка) 14-16 парчета.
 • Кръглата торта е с диаметър 28 см, а правоъгълната е с размери - 22/ 31 см.
 • Тегло на тортата: около 1.600 кг.
 • Важно! Съдържанието на тортата е съобразено с изискванията по БДС! Поръчаният сладкарски продукт се изработва в деня, в който клиентът ще го вземе. Тортите и сладкишите на Сладкарница "Орхидея" не се замразяват и не съдържат консерванти. Всеки клиент може да изиска сертификат при взимане на сладкарския продукт. Сертификатите са задължителни при издаване на торти за детски празници.

Доплащания:

 • Кутията се заплаща допълнително на цена 2 лв.
 • Сладкарницата предлага услуга доставка до адрес срещу заплащане, в зависимост от натовареността на сладкарница.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Ваучерът е валиден от 09.11.2015 г. до 21.12.2015 г.
 • Необходима е заявка 2 дни предварително на телефон 0887 58 44 81.
 • Може да изберете снимка от каталога на Сладкарница "Орхидея" или да изпратите Ваша на e-mail: valsvp@abv.bg, като задължително направите обаждане на тел. 0887 58 44 81 за потвърждение, че е получена снимката и че е подходяща за поставяне върху тортата.
 • Можете да вземете поръчаната торта от Сладкарница “Орхидея”, София, ул. Оборище 88.
 • Всеки има право да закупи неограничен брой ваучери.
 • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Deals.bg

Детската торта съдържа: ванилов, ягодов или шоколадов пудинг (по избор), млечна сметана и ароматен ванилов пандишпан, преснни или желирани плодове, захарни топчета и сладкарска украса + пълноцветна фотоснимка, изработена и принтирана върху сладък блат на повърхността на тортата. Фотоснимката може да бъде избрана от каталога на Сладкарница "Орхидея" или може да бъде изпратена друга снимка на e-mail: valsvp@abv.bg, като задължително се направи обаждане на тел. 0887 58 44 81 за потвърждение, че е получена снимката и че е подходяща за поставяне върху тортата.


Тортата е подходяща за консумация от деца на всякакви възрасти - съдържанието й е съобразено с изискванията по БДС и не съдържа никакви изкуствени оцветители и есенции. По желание при подаване на заявката може да бъде изискан сертификат за качество и съдържание на поръчаната торта. Тортата не съдържа консерванти и не се замразява - приготвя се в деня, в който ще бъде взета от клиента.

Подарък към тортата е надпис - пожелание.

Всички продукти в Сладкарница "Орхидея" са авторски и направени за клиентите с много внимание, въображение и усет към детайлите от майстор сладкар Валентин Пелев. Сладкарницата залага на истинските вкусове, продукти и специално отношение към клиентите. Всичко е прясно приготвено - дори пред очите ви!

* * *

Важно! Използваните снимки, изображения и картинки са предоставени от доставчика на настоящата промоция. От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg Неизползван в срок ваучер се счита за НЕВАЛИДЕН и сумата по него не се възстановява.

 • 2
  Veselka Grueva от 22.12.2015 г. 02:40

  Не е въведен коментар.

 • 1
  Анриета Георгиева от 21.12.2015 г. 06:51

  Не е въведен коментар.

-47% 44.00 лв. 23.50 лв.

За Сладкарница ОРХИДЕЯ:

Подобни оферти