Зимна ваканция! Целодневна занималня за 1 седмица, за деца от 5 до 11 години от Детски център Късметлийчета в Младост 1!

УСЛОВИЯ

Описание:

Ваканция, УРА!!

Всяко дете очаква с нетърпение ваканцията. Време за почивка, игри и забавления. Но за Вас родители възниква въпроса „А сега накъде?”.
Ние от Детски център „Късметлийчета“ предлагаме за Вашите деца от 5 до 11 години една по-забавна алтернатива на компютърната мания и безцелното мотаене по улиците и моловете.


Офертата включва:

  • Занималня по време на зимната ваканция в Детски Център "Късметлийчета" от 01.02. - 05.02.2016 г.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Ваучерът е валиден за използване от 01.02 - 05.02.2016 г.
  • Ваучерът е валиден 31.01.2016г. за закупуване и записване.
  • За деца от 5 до 11 години.
  • Необходимо е предварително записване на телефони: 0899 837672 и 0895 421850.
  • Работно време: от 8.30 до 18.00 ч.
  • Необходимо е да представите разпечатан Вашия ваучер.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Deals.bg.
Ако нямате планове за Зимната ваканция, а искате детето Ви да отпочине добре, да се зареди с енергия, а същевременно да научи и нови интересни неща... 
 
Ние от Детски Център "Късметлийчета" предлагаме за всички, които ще си останат в София една незабравима ваканционна седмица от 01 до 05 февруари, която включва:
 - Ежедневни забавления, занимания, игри и викторини; посещение на Музейко и кино.
 - Забавни игри по математика и български език, за да не губим форма.
 - Ще рисуваме и майсторим заедно интересни и полезни неща.
 - Среща с Приказка Вълшебна и сугестопедично занимание "Жива приказка".
 - Специален кулинарен ден...
 - А в петък ще се маскираме и ще си направим незабравимо парти!
 -  И не на последно място – много нови запознанства и приятели!
 
****

За Детски център „Късметлийчета“ :

"Мечтаехме да работим свободни и усмихнати,  да пресъздадем спокойствието  и сигурността на новороденото, да отключим тези заложби и дарби, които природата щедро ни дава в началото, а ние с лека ръка  по-късно заключваме и изгонваме  от себе си;

Мечтаехме да гледаме ведрите лица на малките палавници и да съхраним техния  кристален свят, да опазим чаровния детски свян и прямота, да да запазим образите  от нашата действителност, които  децата жадно поглъщат, недеформирани и точни;

Мечтаехме чрез своите възпитаници да се върнем в своето детство , да видим себе си от друг ъгъл, да минем под дъгата на първите  си трепети и желания,  за да посрещнем новите предизвикателства  по- мъдро;

И ето, че открихме тази възможност, открихме  детския център като  прекрасната пролука в ежедневието,  като оазис в своя свят и в света на нашата столица.

Когато забързани  се впуснете в потока на  софийските асфалтирани пътища, когато телефонът Ви настойчиво звъни, когато на служебното Ви място главата Ви пламти от проблемни въпроси – точно в този момент Вашето дете ще  бъде в нашия спокоен, уютен и красив детски рай на  забавните игри  и занимания. Доверете ни се и ще бъдете по- добре!"

****

ВАЖНО! 
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Диийлс.бг. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!

 

 

-50% 90.00 лв. 44.90 лв.

За Детски център Късметлийчета ,Младост 1:

Подобни оферти