Гледайте първата българска 3D поп-опера „Рибарят и неговата душа” на 10.11. от 19ч. в зала 1 на НДК!

УСЛОВИЯ

Описание:

„Рибарят и неговата душа” 
по сюжет от едноименната приказката на Оскар Уайлд

Диригент: Кирил Ламбов

Музика: Минко Ламбов

Либрето и режисура: Ана Топалова

С участието на: Ненчо Балабанов, Ана Топалова, Весела Бонева, Йоанна Драгнева, Стефан Владимиров, Джони Илиев и Димо Алексиев,   „Шака Зулу” – бенд,  симфоничен оркестър и хор, под диригентската палка на маестро Кирил Ламбов.

 Подарете си приказно красивата история за една невъзможна любов!

 Поп – операта е подходяща за деца и възрастни. 


Офертата включва:

  • 1 билет за премиерата на 3D поп-операта „Рибарят и неговата душа” по сюжет на едноименната приказка на Оскар Уайлд на 10.11. от 19ч. в зала 1 на НДК.
  • Ваучерите са валидни за место по избор в сектор 6 (блок 6), ред от 6-ти до 20-ти.
  • Допълнителна информация за постановката може да видите в ''Детайли''.

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

  • Валидност на ваучера: за представлението на 10.11.2015г. - до 19.00ч.
  • Необходимо е да носите разпечатан ваучер. Той ще ви послужи на входа вместо билет.
  • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък.
  • От актуалната промоция може да се възползвате само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg.
  • Всички общи условия на Дийлс ООД.

Ненчо Балабанов, Йонна Драгнева и Весела Бонева заформят горещ любовен триъгълник в поп-операта „Рибарят и неговата душа”

3D поп-операта “Рибарят и неговата душа” - арт проект от най-ново поколение

Първата българска 3D поп-опера отново в НДК в съкратена двучасова версия и с много нови изненади.

Поради огромния зрителски интерес “Рибарят и неговата душа” събира за втори път над 100 артисти на сцената на зала 1 на НДК. На 10 ноември зрителите ще видят отново някои от любимите си актьори и изпълнители, сред които Ненчо Балабанов, Ана Топалова, Весела Бонева, Йоанна Драгнева, Стефан Владимиров, Джони Илиев и Димо Алексиев.

Първата българска поп-опера ще зарадва феновете на качественото изкуство с изцяло нова хореография дело на топ-хореографа на Музикалния театър - Татяна Янева.

“Тя успя да вникне изключително задълбочено в смисъла и посланието на приказката. Нейните хореографски решения помогнаха на солистите да доизградят сложните персонажи на Оскар Уайлд и с това общото усещане от спектакъла е още по-пълноценно и въздействащо”, коментираха от екипа на поп-операта.

Грандиозния мултимедиен спектакъл се отличава с иновативна сценография и визуални решения - симулация на декори и атмосфера – дело на Полина Герасимова. Автор на оригиналната музика на поп-операта е Минко Ламбов. От екипа споделят, че са предвидили всеки нов спектакъл да се отличава с нещо ново и провокативно. Този път в ролите на Магьосницата и Душата ще влязат очарователната певица Йоанна Драгнева и звездата изиграла ролите на Мария Магдалена и Луиза от от култовите спектакли „Исус Христос суперзвезда” и Зоро”.

След изключителния успех на първото концертно изпълнение на поп-операта в зала „България” съвместно със Софийска филхармония и хорова капела „Светослав Обретенов”, на представлението на 10 ноември зрителите ще се насладят на нови музикални фрагменти, които подкрепят усещането за цялостното узряване на спектакъла.

Оригиналното използване на различни музикални стилове като симфонична музика, джаз, поп, рок, както и етно мотиви, както и съчетанието между на оперни и поп изпълнители, обединени от симфоничен оркестър и хор /под диригентската палка на маестро Кирил Ламбов/, превръща “Рибарят и неговата душа” в арт проект от най-ново поколение.

Озвучаването и осветлението този път са поверени на великолепния екип на Антоан Хадат - фирмата озвучила последния концерт на Слави Трифонов.

Екипът на поп-операта “Рибарят и неговата душа” е готов и с най-новия си проект - детски 3D мюзикъл „Дивите лебеди” по приказката на Ханс Кристиян Андерсен, чиято премиера се очаква на сцената на музикалния театър „Стефан Македонски”.

******

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! Ако имате въпроси или препоръчки, моля свържете се с нас на тел. 02/985 4000 или ни пишете на info@deals.bg.

-30% 40.00 лв. 28.00 лв.

За ШАКА ЗУЛУ СТУДИО прадставя в НДК:

Подобни оферти