Активни оферти на ТА Имтур (1/)

Почивка в Земята на орлите - Албания! 7 нощувки на база пълен пансион в комплекс Laquercia 2*, Дуръс, транспорт и водач от Имтур!

избери вариант
УСЛОВИЯ

Описание:

 Изберете ТА Имтур и почивайте в Комплекс „LAQUERCIA” в Албания!


Офертата включва:

 • Срещу един ваучер на човек предплащате за:
 • Транспорт с лицензиран комфортен автобус
 • Всички пътни и магистрални такси
 • 7 нощувки в комплекс LAQUERCIA в Дуръс (Албания) на база изхранване пълен пансион (закуска+обяд+вечеря, без напитки)
 • Медицинска застраховка за периода на пътуването с асистанс и покритие 10 000 ЕВРО
 • Бонус – посещение на Охрид (Македония) на отиване
 • Бонус – посещение на центъра на гр. Дуръс (Албания)
 • Бонус – посещение на Скопие (Македония) на връщане
 • Водач/представител от фирмата по време на цялото пътуване и престой в Албания
 • Останалата част от сумата по ваучера се доплаща в офиса на агенцията при сключване на договора или в срок по уговорка

Доплащания:

 • Напитки по време на храненията
 • Допълнителни екскурзии: ТИРАНА: цена на екскурзията: 20 лв. при минимум 20 желаещи; БЕРАТ: цена на екскурзията: 30 лв. при минимум 20 желаещи; КРУЯ + ШКОДРА цена на екскурзията: 30 лв. при минимум 20 желаещи
 • Входни такси за посещаваните музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт. Крепостта в Берат - 100 албански леки /≈ 1,5 лв./. Музей на Онуфри в Берат - 200 албански леки /≈ 3лв./. Етнографкият музей в Берат - 200 албански леки /≈ 3лв./. Музеят на Скендербег в Круя - 200 албански леки /≈ 3лв./
 • Доплащане за единично ползване на двойна седалка – 160 лв. – в офиса на агенцията

УСЛОВИЯ НА ОФЕРТАТА:

 • Преди закупуване на ваучера е необходимо да се обадите в агенцията, за да проверите дали има свободни места за периода на пътуване
 • След закупуване на ваучера е необходимо до 3 работни дни да сключите договор с агенцията, като уточните периода на пътуване
 • Необходимо е да предоставите разпечатан ваучер при сключване на договора
 • Тел. за контакти: +359 2 488 19 99; +359 895 79 19 91
 • Можете да закупите неограничен брой ваучери за себе си или за подарък
 • От актуалната промоция можете да се възползвате единствено чрез закупуване на ваучер от Deals.bg
 • Всички условия на Травел Дийлс
 • Периоди на пътуването: 18.06-25.06.2016/ 25.06-02.07.2016/ 02.07-09.07.2016/ 09.07-16.07.2016/ 16.07-23.07.2016/ 23.07-30.07.2016
 • Валидност на ваучера за закупуване: до 20.07.2016

 ПРОГРАМА

Ден 1 - събота - СОФИЯ - ДУРЪС
Отпътуване в 06.00 ч. от храм-паметник „Александър Невски”, София за Албания по маршрут София–Кюстендил–Гюешево–Скопие-Охрид-Дуръс (610 км). Пътуване с лицензиран, комфортен автобус. По пътя-Бонус: посещение на Охрид (Македония) и свободно време за обяд или разходка в стария град. Отпътуване за Дуръсград с древна история, разположен на брега на Адриатическо море. Дуръс е познат още като Драч в славянските страни. По време на Втората световна война е столица на Албания, а днес е втория по големина град, най-голямо пристанище и най-голям морски курорт с множество хотели и над 10км плажна ивица. Настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 2 - неделя - СВОБОДЕН ДЕН + БОНУС – ДУРЪС
Свободен ден за плаж и почивка и/или Бонус-следобед отпътуване за центъра на гр. Дуръс с разглеждане отвън на „Свети Никола”, Венецианската кула, православната църква, руините на крепостните стени, амфитеатъра от римско време (по желание в свободното време може да се разгледа и от вътре - заплаща се вход 2 ЕВРО). Връщане в хотела за вечеря. Нощувка.

Ден 3 - понеделник- СВОБОДЕН ДЕН / ТИРАНА
Свободен ден за плаж и почивка и/или по желание - в 13.30ч. (след обяд) - полудневна екскурзия (срещу допълнително заплащане) до столицата Тирана. Тирана е най-големият град в Албания, разположен на брега на река Ишми и нейна столица от 1920 година. След свалянето на режима на Енвер Ходжа града бързо се променя динамично и се превръща в търговски и туристически център. Новите сгради от алуминий и стъкло се издигат до старите джамии и паметници в центъра на града, множество кафенета и бутици са разположени главно в района Блоку – мястото, където Енвер Ходжа е живял и някога е било извън града. Централния площад носи името на Скендербег – национален герой, който за кратко време успява да постигне независимостта на Албания от Османската империя. Туристическа програма в столицата на Албания с автобус и пеша–разглеждат се (отвън): старата часовникова кула, шарената джамия „Етем бей”, Парламента, централния площад с паметника на Скендербег, сградите на министерствата, националния исторически музей, операта, мавзолея и резиденцията на Енвер Ходжа, Държавния университет, новия Sky center и други забележителности. Свободно време. Връщане в хотела в Дуръс за вечеря. Нощувка.
Цена на екскурзията: 20 лв. при минимум 20 желаещи.

Ден 4 - вторник
Свободен ден за плаж и почивка.

Ден 5 - сряда - СВОБОДЕН ДЕН / БЕРАТ
Свободен ден за плаж и почивка или по желание – в 14.00ч. (след обяд) - полудневна екскурзия (срещу допълнително заплащане)-отпътуване за Берат/Белиграднаричан „градът на хилядите прозорци” или „културно-историческото сърце на Албания” град-музей с древна история, включен в списъка за световнотокултурно и природно носледство на ЮНЕСКО, тясно свързан с българската история. Берат е разположен на десния бряг на албанската река Осум в близост до планината Томор. Датира от IV век пр.н.е. и няколко века по-късно е бил част от Първото и Второто българско царство. Запазени са много православни църкви, както и гроба на паметни за българската история имена – Свети Йоан Владимир, Свети Горазд и Свети Ангеларий – ученици на Кирил и Методи. Градът запазва славянското си име Белиград до XVII век. Днес на най-високата точка са запазени останки на средновековна българска крепост. Туристическа обиколка в Стария град: Крепостта, Музея на Онуфри, Етнографския музей и други (входните такси се заплащат отделно). Свободно време. Връщане в Дуръс.
Цена на екскурзията: 30 лв. при минимум 20 желаещи.

Ден 6 - четвъртък
Свободен ден за плаж и почивка.

Ден 7 - петък - СВОБОДЕН ДЕН / КРУЯ + ШКОДРА

Свободен ден за плаж и почивка или по желание – целодневна екскурзия (срещу допълнително заплащане)-отпътуване за Круяградът, чието име означава „пролет”, е известен като роден за националния герой на Албания Скендербег, живял в началото на XV век. Емблематичен за Круя е замъкът-крепост, който през Средновековието е защитавал цялата област от нашествията на османските войски (входните такси се заплащат отделно). Продължаване за гр. Шкодра. Градът се намира на източния бряг на едноименното езеро, в северните части на страната. Той е един от най-старите градове и през XV век е най-важната крепост на Венецианската република. Туристическа програма: разглеждат се Шкодренското езеро, Венецианската крепост „Розафара”, кацнала на върха на скала над езерото и центъра на града. Връщане в Дуръс за вечеря. (екскурзията е целодневна и обяда е във формата на сух пакет).
Цена на екскурзията: 30 лв. при минимум 20 желаещи

Ден 8 - събота - ДУРЪС - СОФИЯ

Закуска – последна услуга в хотела. Отпътуване за България. По пътя-Бонус: посещение на гр. Скопие (Македония) и свободно време в македонската столица с възможност за обяд на „старата скопска чаршия” или за разходка из новоизградения център на града. Пристигане в София късно вечерта.

 *****

ЗАБЕЛЕЖКИ:

 • Разпределението на местата в автобуса се извършва по реда на записване.
  Гарантирано настаняване на първите три реда в автобуса (при наличност) – срещу доплащане: 50 лева на човек.
  Всички деца ползват седалка в автобуса.
  Туристите се застраховат в ЗК „УНИКА Живот АД”, като медицинската застраховка за периода на пътуването е с покритие 10 000 ЕВРО.
  Без доплащане за медицинска застраховка за лица 71-79 г. (за лица на възраст 71–74г. покритие на застраховка е 5 000 ЕВРО, за лица на възраст 75 – 79г. покритие на застраховката е 4 000 ЕВРО).
  НЕ СЕ застраховат лица над 79-годишна възраст!!!
  Настаняването на туристите е в хотелската част на комплекса на първа линия до плажа.
  За пътуване със собствен транспорт – от пакетните цени се приспадат 70 лв. на човек и не се включва медицинска застраховка.

УСЛОВИЯ

Програмата е гарантирана
Заплащане в брой или по банков път:

*Авансово плащане – 50% от  пакетната цена при записване. Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристическо пътуване с клиент и заплащане на авансовата сума до 48 ч след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.

*Доплащане – до 14 дни преди датата на отпътуване.              

Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.

ИМТУР” ЕООД не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Македония и Албания поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини.

„ИМТУР” ЕООД предлага възможност и ПРЕПОРЪЧВА сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя – ЗА ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ПОПИТАЙТЕ НА ТЕЛ. 02/4881999.

„ИМТУР” ЕООД си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии.

Пакетните цени са окончателни и „ИМТУР” ЕООД не предвижда промени на цените по тази програма.

*****

ОПИСАНИЕ НА ХОТЕЛА

Комплекс „LAQUERCIA”
Хотелът отговаря на български стандарт - 2*+ (категоризацията на хотелите в Албания не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа).

-отлично местоположение - на брега на морето – първа линия, на около 3км от центъра на Дуръс

-собствен плаж - безплатни чадъри и шезлонги

-безплатен паркинг

-безплатен безжичен интернет в стаите, в ресторанта и на част от плажа пред хотела

-изхранването е на шведска маса

Местоположение: гр. Дуръс (Албания), на брега на морето – първа линия, на около 3км от центъра на Дуръс.
Настаняване: 18 стаи (двойни стаи с изглед към морето, тройни и четворни стаи – без изглед море), всички легла в хотела са редовни (без допълнителни легла).
В стаите: климатик, телевизор, минибар, баня с тоалетна, смяна на хавлии – всеки ден, смяна на чаршафи – на 3 дни.
Услуги: безплатно: чадъри и шезлонги на плажа пред хотела, безжичен интернет в стаите и в общите части, паркинг, срещу заплащане: напитки в ресторанта и на бийч бара.

*****

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ

 •  

  • Валиден задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.

  • За лица под 18 години, пътуващи с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и 2 ксерокопия, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт / + 2 копия от акта за раждане и оригинал.

   

****

ИМТУР” ЕООД е сключил застрахователен договор по чл. 97, ал. 1 от ЗТ с полица № 16 100 1315 0000534993/23.02.2016 г. на Застрахователна компания ЗАД “АРМЕЕЦ”, адрес за контакти със застрахователя: гр. София 1000, ул. Стефан Караджа 2, тел.: 02/811 91 00, факс: 02/811 91 03, с валидност на действие от 11.04.2016 г. до 10.04.2017 г. с лимит на отгворност 250 000 лв.

****

ВАЖНО!
Може да се възползвате от актуалната промоция само чрез закупуване на ваучер от Deals.bg. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Топ цена от 210.00 лв.

За ТА Имтур:

 • ТА Имтур
 • гр. София 1527, бул. Васил Левски № 140, офис № 2
 • Няма телефон за връзка...
 • Няма фиксирано работно време...