Активни оферти на Сладкарница Лагуна (1/)

Мелба, айс коктейл, айс кафе или топка сладолед - декорирай своя арт сладоледен десерт и вземи сладолед за вкъщи от сладкарница Лагуна!

-55% 20.00 лв. от 9.00 лв.

За Сладкарница Лагуна:

Подобни оферти