70-минутен комбиниран масаж на цяло тяло с релаксиращ и регенериращ ефект и натурални масла: кокос, какао, бадем в Масажно студио Теньо Коев!

-65% 55.00 лв. 19.50 лв.

За Масажно студио Теньо Коев: