Активни оферти на Кулинарна работилница Деличи (1/)

За Вашия празник! 90, 120 или 170 броя коктейлни хапки, аранжирани и декорирани за директно сервиране, от кулинарна работилница Деличи!

-62% 93.95 лв. от 35.95 лв.

За Кулинарна работилница Деличи: