3 часа детски рожден ден с аниматор, меню за 10 деца, сладки и солени плата за родителите, голяма зала за игра, атракциони, стена за катерене, парти музика и зала за родителите в Детски клуб Аристокотките!

-26% 220.00 лв. 163.00 лв.

За Детски клуб Аристокотките стар: