Екскурзия до перлите на Мароко - Агадир, Ессауира, Маракеш: 7 нощувки със закуски и вечери, двупосочен билет, летищни такси и програма

Топ цена 880.00 лв.

За Онекс Тур ЕООД:

  • Онекс Тур ЕООД
  • София, ул. Искър 50
  • 02 / 465 38 48, 465 38 46, 0899 761 861
  • Няма фиксирано работно време...

Подобни оферти