Модерен сет кетъринг за Абитуриентски бал! Хапки с ароматен мус, домашен тарама хайвер, арабски хумус, гръцка шунка, сладки тараталети и мини еклери от Кулинарна работилница Деличи

-60% 124.95 лв. 49.95 лв.

За Кулинарна работилница Деличи: