Активни оферти на ВИП Турс Плевен (1/)

Комбинирана екскурзия с автобус и самолет до Милано, Монако, Монте Карло и Барселона: 4 или 5 нощувки със закуски, екскурзовод и транспорт от Плевен!

Топ цена от 540.00 лв.

За ВИП Турс Плевен:

Подобни оферти