Активни оферти на Кулинарна работилница Деличи (1/)

Апетитно и свежо! 3 плата с общо 80 зеленчукови шишчета, мини еклери и тарталети, аранжирани и декорирани за директно сервиране, от кулинарна работилница Деличи!

-65% 79.95 лв. 27.95 лв.

За Кулинарна работилница Деличи: