1. Как да изперете играчката?

Warmies ®, чийто затоплящ се пълнеж се изважда, могат да се перат в перална машина до 30 ° C. Самият пълнеж не трябва да се пере, тъй като той се стерилизира отново след всяко затопляне. Warmies ®, чийто вътрешен пълнеж не може да се отстрани, се почистват много лесно: достатъчна е една влажна кърпа. Ако е необходимо можете да усилите и освежите естествения аромат: просто капнете капка ароматно масло върху Warmies ® - или директно върху вътрешната част на пълнежа ако той може да се изважда.

2. Как да затоплите играчката?

За микровълнова фурна:
Затоплете за 90 секунди в микровълновата фурна на
макс. 800 вата. Топлината се съхранява до 2 часа.

За фурната:
Затоплете за 10 минути във фурната на максимум 100 градуса, в най-долната и част, като поставите играчката в чиния.

За охлаждане:
Поставете за 20 минути във фризера или за 1 час в хладилника.
За да защитите от влажност просто увийте в найлонова торбичка.

 

3. Какво е съдържанието на играчките?

100% пухкави отвън, 100% естествени отвътре!
С Warmies ® можете винаги да се чувствате сигурни, тъй като те не съдържат вредни материали. Боите, които се използват са безопасни, а естествените пълнежи и висококачествените материали, от които са направени, са оптимално обработени.

Лавандула
Билката създадена за релаксация! Лавандулата е известна с приятния си ефект при тревожност и безсъние. Ароматът напомня за средиземноморски страни, за почивка, топлина и слънце.

Просо
Ние използваме чисто просо за пълнежа на Warmies ®. След прибирането на реколтата, естественото зърно се изчиства от прахта, почиства се,  филтрира се и се обработва топлинно по специален начин. Това намалява оптимално влагата. След това зърното се третира допълнително, за да може да се използва по-късно в микровълнова печка.

Билки
Нашият успокояващ билков пълнеж, състоящ се от розмарин, лимонова трева, мента и лавандула има освежаващ и приятен аромат. Билките, които се съдържат в него действат успокояващо и релаксиращо. Ароматните варианти на лавандуловата смес в нашия билков пълнеж вече са намерили много последователи. Билките в затоплящия се пълнеж са внимателно подбрани и подлежат на постоянен контрол на качеството.

Плюш
Плюшените материали, от които са направени Warmies са меки и пухкави и могат на 100% да се затоплят в микровълнова фурна. Плюшеният плат е изработен така, че да наподобява кадифе. За разлика от него плюшената материя има много по-високо съдържание на влакна, но е по-малко плътна. Децата обичат плюш, тъй като той е една от най-меките съществуващи материи. Следователно той е подходящ и за много малки деца, които все още могат да се наранят с дървени или пластмасови играчки. Освен това плюшът е и относително лесен за почистване и може да се пере на 30 ° в перална машина.

Естествено нашите продукти се произвеждат според европейските директиви и стандарти (EN - 71 1/2/3) и са официално контролирани от страна на независими лаборатории!

 

4. Warmies ® подходящи ли са и за моето бебе?

Разбира се! Чрез тестове е установено, че Warmies ® са безопасни за деца. Те са произведени според най-високите стандарти за качество и отговарят на стандартите за безопасност за деца и бебета на Европейския съюз EN 71-1/2/3 и CE. Затова Warmies ®  са подходящи също и за деца на възраст под 36 месеца.


 
5. Могат ли да се перат Warmies ®?

Разбира се! При продуктите, чийто пълнеж може да се изважда, празната плюшена обвивка може да се пере съвсем просто - на ръка или при макс. 30 ° C в пералната машина. Зърнено-билковият пълнеж се стерилизира сам след всяко поставяне в микровълновата фурна. Warmies ®, чийто пълнеж не може да бъде отстранен, може да се почиства лесно с влажна кърпа.


6. Защо Warmies ® ухаят толкова приятно релаксиращо?

Warmies са напълнени с емоции! Warmies ® имат пълнеж от специално създадена, изцяло натурална зърнено-билкова смес. Билките са внимателно подбрани и подлежат на постоянен контрол на качеството.


 
7. Колко дълго се задържа аромата? Мога ли да го подновя отново?

Ароматът остава силен в продължение на няколко месеца и едва след това започва бавно да отслабва. Разбира се можете лесно да го подновите отново като капнете няколко капки ароматно масло върху вече загрятото Warmies ®. При Warmies ® със сменяем пълнеж просто капнете ароматно масло директно върху пълнежа.


 
8. Колко дълго всъщност Warmies ® остават топли?

Доста дълго! След само 90 секунди затопляне в микровълнова фурна на 800 вата Warmies ® даряват приятна, успокояваща топлина за около 1,5 часа. За разлика от грейките с гореща вода, които стават студени, Warmies ® не се охлаждат, а запазват телесна температура.