• Плюшени животни

 

Полярни или диви животни, или опитомени домашни любимци, много малки или големи - тези затоплящи се и меки играчки са забавни, за разлика от обикновените електрически възглавници. Лесно е да ги обичаш дори и незатоплени!

Класически
От крокодил до рак, от мечка до пчела: при това разнообразие от животни всеки ще открие своя собствена плюшена играчка за микровълновата. Дори две, или три. Като идея за подарък-изненада или за да наградите сами себе си.

Minis
Тези играчки пасват идеално в малките детски ръчички и се побират лесно във всеки джоб. Малките плюшени играчки Ви даряват приятна топлина навсякъде, където и да отидете.

Baby
С тях Вашето бебе ще заспива много по-лесно. Топлите играчки облекчават дори коликите и болките в стомаха. Благодарение на меките и нежни цветове и безопасните материали, Вашето бебе заспива дълбоко и необезпокоявано. А по този начин и Вие също.

  • Multis


Тези мултифункционални таланти с широка повърхност се използват навсякъде, където имате нужда от топлина. При напрежение във врата, след работа в градината, спорт или месечно неразположение: тези възглавници са истински помощници и винаги до Вас!

Затоплящи се възглавнички (Waermekissen)
Навити на кълбо тези плюшени животни изглеждат супер сладки, а когато дръпнете шнурчето вече имате топла възглавничка, която се приспособява идеално към всяка част на тялото Ви.

Топли вързопчета (Waermepacks)
Сладки плюшени животни със специална топло-камерна система и голяма повърхност. Затопляйки вашия врат, гръб или мускули тези играчки са подходящи за всеки.

Възглавнички за врата (Nackenwaermer)
Докато спите, пътувате във влака или просто за да се отпуснете. Ергономично проектираните възглавнички за врата се грижат за релаксация на Вашите мускули, а забавните плюшени личица на животните предизвикват усмивка.

Термо-грейка (Waermflaschen)
Добрата стара грейка с топла вода, само че много по - опростена и безопасна: вместо вода тя съдържа зърнено-билков пълнеж, който се затопля бързо и лесно в микровълнова. И за разлика от старите грейки, тези се охлаждат съвсем леко и никога не изстиват напълно.

Слънце, луна и звезди (Sonne, Mond und Stern)
Безценни, докато децата Ви заспиват в уютната и сигурна прегръдка на съзвездията.

  • Slippies

 

Благодарение на тези чехли за микровълновa студенитe Ви стъпала вече не са проблем. А всеки знае, че топлите крака са най-добрата защита от настинка. Така че обуйте домашните чехли и горе краката!

Луксозни (Luxus)
Дрехите правят човека – тази максима не подминава дори и затоплящите се домашни чехли. Плюш-вариантите са особено изискани и пасват идеално на всеки дом. Доставете си уют и приятна топлина.

Класически (Klassik)
С горещ чай и пухкавите класически чехли вкъщи на дивана – така със сигурност ще се почувствате комфортно и сигурно. От гладка и мека материя тези обувки са идеални за микровълновата, ако искате бързо да стоплите краката си.

За деца (Kinder)
Тези чехли доставят огромна радост на малките. С топлите чехли със сладки животински муцунки децата Ви са винаги в добро настроение. Между другото чехлите с овце ги има и в размер за майките.  

Ботушки (Boots)
Студените Ви крака ще се влюбят в тях до глезените. Защото освен домашни чехли има и затоплящи се ботушки. След работния ден, докато гледате телевизия или след каране на ски – едно истинско СПА изживяване приготвено набързо в микровълновата.

  • Medi

 

Те затоплят всички проблемни зони: възглавничките за врата, глезените или гърба са Вашите пухкави помощници при облекчаване на напрежението и могат да се прикрепят с помощта на практични шнурчета към желаното място. При необходимост те могат да се използват и като охлаждащи възглавнички.

Топли вързопчета (Waermepaks)
Идеално чисти и при това и приятно пухкави – затоплящите се вързопчета могат да се използват по много начини. Меката и пухкава повърхност е особено приятна за кожата.

Възглавнички за врата (Nackenwaermer)
Мускулите в областта на врата ще са Ви особено благодарни за топлината. Ергономичната форма на тези възглавнички се адаптира перфектно и осигурява необходимата релаксация.

Затоплящи се колани (Waermeguertel)
Затопля гърба и бъбреците и е от изключителна помощ при бъбречно възпаление и цистит. Затоплящият се колан с практично шнурче помага там, където обикновените електрически възглавници не могат да се справят.

Затопляща се гривна за ръка (Handgelenkwaermer)
С тези гривни ръцете Ви ще са винаги топли през зимата. Топлина, която започва от китката и се разпростира по цялото тяло чак до върховете на пръстите.

Затоплящ се шал (Waermeschal)
С удоволствие ще носите на врата си тази пухкава топлина. Затоплящите се шалове изглеждат като модни аксесоари и едновременно с това даряват приятна топлина в студените зимни дни на врата и шията Ви.

 

  • Pop

 

Ярки цветове и странни фигурки – затоплящите се възглавнички могат да изглеждат и по този начин. С тези забавни дизайнерски шедьоври ще се стоплите на мига.

Плюшени чудовища (Monster)
Можем ли да Ви запознаем? Това е Вашият нов спътник в личния Ви свят на мечти. От сладките чудовища със сигурност няма да Ви настръхне кожата и дори ще им се зарадвате, когато излязат от микровълновата.

  • Janosch

 

Тигърът и патицата-тигър винаги са ни карали да мечтаем. Емблематичните фигурки от детството Ви вече ги има и като забавни плюшени играчки, които даряват любов и топлина.