ЗА ФИРМАТА

Oбичаме топлина!

Как една идея се превръща в реалност?

През 2005 година Улрих Янерт и Норман Тийр решават, че могат да съчетаят в едно електрически възглавници и плюшени играчки. И затова те създали спящо мече с билково-зърнен пълнеж. Така се родила и първата играчка Warmies ® : продуктът, който заменил традиционната за Германия грейка с топла вода, просто защото можел много повече. Той се затопля по-лесно и по-бързо и излъчва топлина за по-дълго време. Източник на топлина, който изглежда толкова приятен за гушкане, колкото е всъщност, който ухае релаксиращо и от чието име дори можете да се стоплите -Warmies ®.

Малкият на брой персонал, който привлекли тримата собственици Улрих Янерт, Норман Тийр и Ули Типенхауер, бързо се пристрастил към идеята за пухкавия продукт.

Всеки един от тях винаги следи за нови тенденции и иновации, за да можат да усъвършенстват техните Warmies. Warmies ® са повече от топлина – те са топлина с чувство.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ИГРАЧКИТЕ?

Затоплящи се играчки за повече топлина!

Играчките на  Greenlife Value даравят приятна топлина на всеки, и то толкова, колкото му е необходима. Има сладки затоплящи се плюшени играчки, които даряват комфорт на бебетата и весели мечета, с които децата заспиват по-лесно. Ергономичните затоплящи се възглавнички намаляват дискомфорта, особено при болки в гърба и врата, а при много хора пухкавите и топли играчки стават част от уютните вечери вкъщи след работния ден.

Разбира се, от микровълновата!

Warmies ® може да се нагряват бързо и лесно - най-добре в микровълнова печка, а също и във фурната. За разлика от добрата стара грейка с топла вода от тях не може да изтече нищо, нито да стане неприятно мокро. Warmies ® имат 100%  естествен зърнено-билков пълнеж и дори когато се охлаждат, след около 1,5 часа, те все още поддържат телесна температура.

Топли възглавнички приятни за докосване, мирис и гледане.

Warmies ® могат повече от обичайните плюшени възглавнички! Те не само топлят, но също така са и радост за окото. Благодарение на избрани материали те ви подканват да ги галите и гушкате. Те са съставени от естествени материали, а също така съдържат и билки, благодарение на които Warmies ® ухаят приятно и  релаксиращо. Открийте вашият Warmies ®, с който ще споделите много уютни моменти.